ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕΔ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

website: www.sed.gr       e-mail: info[at]sed[dot]gr

Στα πλαίσια των συνεργασιών με όλα τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου, θα παρουσιάσει τις δράσεις του, για τη σεζόν 2022-2023, στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Tμήμα Οικονομικών Επιστημών, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, ώρα 10.30 στην Aιθ. Αγγελοπούλου (Αριστείδου 11 και Σοφοκλέους 1), σε συνεργασία με τον Kαθηγητή του ΕΚΠΑ κ. Δημήτρη Καινούργιο.

Την παρουσίαση θα κάνει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Μπάμπης Εγγλέζος, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Νίκο Οικονομόπουλο, το μέλος του ΔΣ Τριαντάφυλλο Κατσαρέλη, καθώς και από μέλη των ομάδων εργασίας του Συνδέσμου

Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

1. Σύντομη παρουσίαση του ΣΕΔ, από τον Πρόεδρο Μπάμπη Εγγλέζο

2. Παρουσίαση των ομάδων εργασίας και του κλίματος που βρίσκουν οι φοιτητές στον ΣΕΔ

3. Πως παρακολουθούμε συστηματικά μια εισηγμένη εταιρεία και γενικά τη χρηματιστηριακή αγορά.

4. Θέματα Εταιρικής Διακυβέρνησης και Εταιρικής Υπευθυνότητας

5. Παρουσίαση του «Προγράμματος Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών» που θα ξεκινήσει αμέσως μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, με σεμινάρια ενημέρωσης των φοιτητών, για την παρακολούθηση των Γεν. Συνελεύσεων.

6. Παρουσίαση του 17ου Συνεδρίου του Συνδέσμου, που θα γίνει το Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ, το οποίο την 1η ημέρα θα είναι αφιερωμένο στην Εταιρική Διακυβέρνηση και την 2η ημέρα θα περιλαμβάνει ειδικές ενότητες για τη διασύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας.