ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ» ΤΗΝ 11Η/1/2024

Σας ενημερώνουμε ότι η ορκωμοσία του  «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ»* του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11/1/2024 στις 12.30 μμ στην Αίθουσα 416 του Γρυπαρείου Μεγάρου (Σοφοκλέους 1, 4ος όρ. 10559, Αθήνα)

Για τη συμμετοχή σας απαιτούνται τα κάτωθι:

1. Ολοκλήρωση της φοίτησή σας στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος (εάν δεν έχει ολοκληρωθεί η ορκωμοσία σας να έχετε λάβει περάτωση σπουδών).

2.Υποβολή αίτησης μέσω της Υπηρεσίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτημάτων https://eprotocol.uoa.gr  01. Γενική Αίτηση προς Γραμματεία Τμήματος (Φοιτητικά Θέματα, κα)

 Στo πεδίο Επισυναπτόμενα Έγγραφατης αίτησής σας υποβάλετε Υπεύθυνη δήλωση (μέσω gov) με το εξής κείμενο:

«Επιθυμώ να λάβω μέρος στην τελετή Ορκωμοσίας της 11ης Ιανουαρίου 2024 του  «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ»  και αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διενέργειά της, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Γραμματείας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, ΕΚΠΑ».

 

 

* Η παρούσα ανακοίνωση αφορά τους/τις φοιτητές/τριες, οι οποίοι/ες είχαν εισαχθεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι το Ακαδ. Έτος 2019-20.