ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ-ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε λόγω των μέτρω προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, η γραμματεία προς αποφυγή συνωστισμού , εξυπηρετεί  τους φοιτητές τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στα email όπως αναφέρονται στο σύνδεσμο "επικοινωνία" του ιστότοπου του Τμήματος.

Το κοινό εξυπηρετείται δια ζώσης , (κατά προτίμηση ,αλλά όχι αποκλειστικά ,κατόπιν ραντεβού) , σε ειδικές περιπτώσεις.  (πχ παραλαβή περγαμηνής)

Ισχυρή σύσταση για χρήση προστατευτικής μάσκας

Σχετικά με την έκδοση πιστοποιητικών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (συνίσταται) :

1.  Μπορείτε να εκδώσετε ηλεκτρονικά πιστοποιημένη Υπεύθυνη Δήλωση,  με τα στοιχεία σας και το αίτημά σας  στην ηλεκτρονική Υπεύθυνη Δήλωση, εδώ: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses
  2. Στο πεδίο ΠΡΟΣ συμπληρώνετε «Γραμματεία Τμήματος Οικονομικών Επιστημών» και στο κείμενο , το αίτημά σας (πχ βεβαίωση σπουδών, αναλυτική βαθμολογία πτυχιούχου, αντίγραφο πτυχίου, κτλ). Στη συνέχεια προωθείτε το το αρχείο pdf που θα κατέβει στη συσκευή σας (όχι τον σύνδεσμο)  σε ένα απο τα email φοιτητικών θεμάτων ( ΒανδώροςΛώληΠαπαπέτρουΑναστασόπουλος)
  3. Εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο gov.gr μπορείτε εναλλακτικά να υποβάλλετε αίτημα στη γραμματεία του τμήματος μέσα απο τη σελίδα https://eprotocol.uoa.gr/ . Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας όμως, συνιστούμε τον πρώτο τρόπο.