Αρχική σελίδα » Το Τμήμα » Πρακτική Άσκηση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

 

                                                                                                                                              25 Ιανουαρίου 2018

αγαπητές Φοιτήτριες, αγαπητοί Φοιτητές,


Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών σε συνεργασία με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του ΕΚΠΑ, έχει εξασφαλίσει 83 θέσεις, χρηματοδοτούμενες από κονδύλια του ΕΣΠΑ, για τους φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστήμων.

Ως γνωστόν από τον κανονισμό πρακτικής άσκησης, βασικό κριτήριο είναι η επιτυχής εξέταση σε 30 μαθήματα, ώστε κάποιος φοιτητής να έχει την δυνατότητα να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής.

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι φοιτητές που βρίσκονται κοντά στο όριο των 30 μαθημάτων, η προκήρυξη και η ακριβής ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα θα αναρτηθεί στο siteτου Τμήματος μετά το πέρας της εξεταστικής περιόδου Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2018.


  • Σας υπενθυμίζουμε πως μέσω του Γραφείου πρακτικής άσκησης του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, υλοποιούνται ΜΟΝΟ προγράμματα πρακτικής άσκησης με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.


 

  • Για την ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γραφτείτε στο "ECLASS", στο https://eclass.uoa.gr/courses/ECON372/, "ΠΡΑΚΤΙΚΗ AΣΚΗΣΗ Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών"

 

 

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης στεγάζεται στο Γρυπάρειο Μέγαρο, Σοφοκλέους 1 & Αριστείδου, στο γραφείο 406 που βρίσκεται στον 4ο όροφο.Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2103689441 και το e-mail praktiki[at]econ.uoa[dot]gr.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι το «Γραφείο Πρακτικής Άσκησης» εφεξής θα  δέχεται τους φοιτητές/τριες κάθε Δευτέρα 16.00 - 18.30.Δρ. Χαρά Ντελοπούλου, Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό

Επιστημονικός υπεύθυνος Πρακτικής Άσκηση