Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

27.07.2021

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2020-21

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες στις κατατακτήριες εξετάσεις να αποστείλουν σκαναρισμένο ευκρινώς αντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας και την Υπεύθυνη Δήλωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση που ακολουθεί  έως και την Παρασκευή 06-08-2021.

Ηλεκτρονική Αίτηση κατάθεσης  Δικαιολογητικών  Επιτυχόντων Κατατακτηρίων

 Για να συμπληρώσετε την ΑΙΤΗΣΗ  μεταβείτε στον ιστότοπο  https://eprotocol.uoa.gr/login

και επιλέγετε την Σύνδεση με τους  προσωπικούς κωδικούς  taxisnet που διαθέτετε, θα οδηγηθείτε στην Υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής αιτημάτων ΕΚΠΑ και θα επιλέξετε την Νέα Αίτηση  όπου στην επιλογή Γ. Όλες οι αιτήσεις  συμπληρώνετε την Γενική  Αίτηση για φοιτητικά  Θέματα , με την επιλογή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ  

α.   ΠΡΟΣ (Αποστολέας)  : “Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ‘’.

β. Επισυναπτόμενα έγγραφα  θα επισυνάψετε το σκαναρισμένο αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας  καθως και την υπεύθυνη δήλωση που θα έχετε συμπληρώσει σύμφωνα με τις οδηγίες που ακολουθούν. 

 

• θα μπείτε στο gov.gr, να διαλέξετε την επιλογή “Έκδοση Υπεύθυνης Δήλωσης”, στην επιλογή κειμένου  και θα αναγράψετε το παρακάτω κείμενο :“Δηλώνω υπεύθυνα  ότι δεν είμαι εγγεγραμμένος/μενη σε άλλο Τμήμα-Σχολή”και στην επιλογή ΠΡΟΣ (Αποστολέα) θα αναγράψετε: “Τμήμα Οικονομικών Επιστήμων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ”, θα κατεβάσετε σε μορφή pdf την υπεύθυνη δήλωση μόλις την συμπληρώσετε (δείτε οδηγίες για την υπεύθυνη δήλωση)

H αίτηση σας σε κάθε περίπτωση, θα λάβει αριθμό πρωτοκόλλου με εσωτερική διαδικασία

 

 

Η εγγραφή θα έχει ισχύ για το  τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο (εαρινό) και θα δοθεί η δυνατότητα στους επιτυχόντες να εξεταστούν στα μαθήματα του εαρινού και χειμερινού εξαμήνου κατά την επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου.

Λεπτομέρειες και οδηγίες θα αποσταλούν με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της εγγραφής.

 

Από την Γραμματεία του Τμήματος Οικονομικών Επιστήμων