Αρχική σελίδα » Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο

Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στα Άνω Ιλίσια οι ευκαιρίες για ενασχόληση με το αγαπημένο σας σπορ ή η γνωριμία με ένα άθλημα που ώς τώρα δεν είχατε σκεφτεί να δοκιμάσετε είναι πολλές και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες. Εκτός από τα 'κλασικά' πλέον μπάσκετ, βόλλεϋ, τένις, στίβο και σκάκι, μπορεί κανείς να ασχοληθεί με περισσότερο 'προχωρημένα' σπορ όπως το rafting, σε χώρους εκτός του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, όπως είναι προφανές.

Oι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και φοιτήτριες εγγράφονται καθημερινά 9.30 π.μ.-1.30 μ.μ. σε ένα ή περισσότερα αθλήματα της αρεσκείας τους, προσκομίζοντας τη φοιτητική τους ταυτότητα και μία πρόσφατη φωτογραφία. Για να εγγραφούν στο κολυμβητήριο, βέβαια, θα χρειαστούν επιπλέον μια βεβαίωση από δερματολόγο και παθολόγο.

Ένα επιπλέον κίνητρο για να βοηθήσετε το νου σας να παραμείνει υγιής μέσα σε ένα υγιές σώμα είναι το γεγονός ότι οι διακρινόμενοι για τις αθλητικές τους επιδόσεις φοιτητές και φοιτήτριες πλαισιώνουν τις αντιπροσωπευτικές ομάδες του Τμήματός τους ή και του Πανεπιστημίου και συμμετέχουν κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους σε εσωτερικά, διαπανεπιστημιακά και διεθνή πρωταθλήματα.

Το Πανεπιστημιακό γυμναστήριο λειτουργεί καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από 8 π.μ. μέχρι 6 μ.μ. Όλες οι σχετικές πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: 210 7275551, 210 7275552, 210 7275557, 210 7275560.

(Πηγή: Εφημερίδα «ΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ», Άρθρο «Χρήσιμος οδηγός για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές», 1/10/2009)