Αρχική σελίδα » Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Προκηρύξεις και Χρήσιμα Έγγραφα » Προβολή Νέων
08.10.2020

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΘΡΑΚΗΣ 2020-21

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (90% , 10% ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ)  ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2020-2021


Ενημερώνουμε ότι τα  έγγραφα/δικαιολογητικά τα οποία πρέπει να υποβληθούν (ΕΩΣ 14/10/20)  για την ταυτοπροσωπία των ηλεκτρονικά εγγεγραμμένων φοιτητών του  Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, είναι τα ακόλουθα:

1. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου

2. Εκτυπωμένη αίτηση εγγραφής από την ηλεκτρονική εφαρμογή του  Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

3. Πιστοποιητικό γέννησης ή βεβαίωση εγγραφής σε δημοτολόγιο δήμου των Ν.  Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου ή μετεγγραφής σε άλλο δήμο (μόνο για τις περιπτώσεις Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής μειονότητας).

4.Μία ψηφιακή φωτογραφία τύπου/μεγέθους αστυνομικής ταυτότητας

 

5.Βεβαίωση Διαγραφής (για όσους νεοεισαχθέντες φοιτητές φοιτούσαν πριν σε άλλο Τμήμα και έχουν ολοκληρώσει οι ίδιοι τη διαδικασία διαγραφής τους από αυτό).

 

6. Συμπληρωμένο το έντυπο Ενημέρωσης Προσωπικών Δεδομένων 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα παραπάνω δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://eprotocol.uoa.gr (υποχρεωτική σύνδεση μέσω taxisnet ) έως 14  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020.  

 

                                Από  τη  Γραμματεία ΤΟΕ