Αρχική σελίδα » Ανθρώπινο Δυναμικό » Αλφαβητικά » Λιβιεράτος Αντώνιος

Λιβιεράτος Αντώνιος - Επίκουρος Καθηγητής Τομέα IV

Γραφείο: Σοφοκλέους 1 & Αριστείδου,4ος όροφος, 407 

Τηλ. επικοινωνίας: 

email: alivieratos[at]econ.uoa[dot]gr

 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα:

Ο Αντώνης Λιβιεράτος είναι Επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εξειδικεύεται σε θέματα στρατηγικής των επιχειρήσεων, διαχείρισης καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Σπούδασε Οικονομικά στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (DESS) στη Διοίκηση Τεχνολογίας και Καινοτομίας από το Universite Paris Dauphine (Γαλλία) και εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή με γνωστικό αντικείμενο την στρατηγική νεοφυών επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας από το Universite Paris Sud 11 (Γαλλία).

Στο παρελθόν έχει διδάξει ως Λέκτορας 407 στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί για πάνω από 15 χρόνια ως σύμβουλος επιχειρήσεων κυρίως για νεοφυείς (startup) επιχειρήσεις ενώ έχει και μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν κυρίως το ανοικτό μοντέλο καινοτομίας (open innovation) και την επιχειρηματικότητα.